به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر حسینی عصر چهارشنبه در نشست روسای شوراهای اسلامی شهرهای مازندران در استانداری افزود: تشکیل نهاد مقدس شورایی برای پیشبرد اهداف اجتماعی، رفاهی، شهری و آموزشی شهروندان با مشارکت خود آنان بوده است.
وی اظهار داشت: این نهاد مدنی در طول دوران فعالیت کوتاه خود توانست در حوزه توسعه زیرساختهای شهری با مشارکت شهرداریها گام های اساسی توسعه ای بلندی بردارد.
مدیرکل شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته همایشهای آموزشی شهرداران و شوراهای اسلامی شهرها به صورت مدون برگزار شده، تصریح کرد: امسال نیز این دوره ها به صورت حرفه ای تر در قالب اخلاق شهروندی و تکریم ارباب رجوع در استان برگزار می شود.
حسینی با بیان اینکه تهیه و ارسال آیین نامه و کتاب شوراها به صورت دوره ای به شهرداریها و شوراهای شهر انجام می شود، یادآور شد: امسال قصد داریم آموزش دوره ها و همایش های منطقه ای را از شهرداریها به شوراها نیز هدایت کنیم.
فرامرز نقیبی، رئیس شورای اسلامی مازندران با اشاره به اینکه شوراها از نظر اعتباری با مشکل عدیده بودجه ای مواجه هستند، اظهار داشت: بخش عمده ای از شهرداریها فاقد درآمد ثابت بوده که اداره امور شهری را با مختل مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه انتقاد اعضای شوراهای شهر و روستاها نسبت به مسئولان از سر دلسوزی است، افزود: جز تعداد انگشت شمار مدیران همراه با شوراهای اسلامی شهرها و روستاها، بسیاری از مدیران ادارات با شوراهای شهر و روستا رابطه خوب کاری ندارند.
مازندران دارای سه میلیون نفر جمعیت، بیش از 53 شهر و سه هزار و 40 روستای دارای سکنه است.
نظر شما